Kamp referat U17 d. 05-06-2011
Tarm IF – Blåbjerg                                                   Resultat            4 – 5                    Halvleg              1 – 3
Kampen i tal.
18. min.             0 – 1                   
32. min.             0 – 2                   
34. min.             0 – 3                   
37. min.             1 – 3                    Jannik Kjær på hovedstød efter indlæg fra Johan Petersen
46. min.             1 – 4                   
50. min.             2 – 4                    Simon Andersen efter lob fra Jannik Kjær
52. min.             2 – 5                   
60. min.             3 – 5                    Jannik Kjær efter stikning fra Simon Andersen
66. min.             4 – 5                    Jannik Kjær på friløber
 
Lad mig sige det med det samme. Det var en flok meget uengageret fodboldspillere, der løb rundt på Tarm stadion søndag eftermiddag. Vores forsvar sov gevaldigt, og lukkede hele 5 mål ind i éen kamp. Det var ligeså mange mål, der var lavet mod i hele turneringen hidtil, ganske enkelt for dårligt!!
 
Vi lagde ud med et flot pres og styrede de første 10 min. af kampen, men så gik luften af ballonen . Markeringerne faldt fra hinanden. Blåbjerg stod godt i forsvaret og levede på lange bolde, og når vores forsvar ikke markerer deres modstandere, så blev det til et slag tag selv bord de sidste 20 min af 1. halvleg.
Martin Wiuff kunne intet gøre i målet, selvom han kæmpede bravt, og havde flere flotte redninger, blandt andet en flot dobbelt redning efter 25. min. på 10 min. bragte Blåbjerg sig foran 3 – 0, inden Jannik Kjær 3 min. før pausen reducerede. Det var til gengæld det pæneste mål drengene har lavet i år. På banens midte tryller Jakob Poulsen, og driver gæk med tre Blåbjerg spillere, lægger en aflevering på højrekanten til Johan Petersen, som laver et indlæg mod målfeltet, og her kommer Jannik Kjær i krydsløb og dirigerer med hoved bolden tilbage i det bagerste målhjørne. Et mål efter fodboldens ABC.
 
2. halvleg var kun 6 min gammel inden vi igen var bagud med 3 mål. Efter 50 min. løfter Jannik Kjær genialt bolden over Blåbjergs forsvar med et lob, og Simon Andersen kan nemt afdrible målmand og score i det tomme mål til 2 – 4. Men ak – hver gang vi troede nu er vi i gang, blundede forsvaret og vi blev straffet. Denne gang blot 2 min. efter en reducering. Minuttet efter er vi heldige, da et langskud rammer stolpen. Vi får reduceret yderligere. Første ved jannik Kjær efter flot stikning fra Simon Andersen, og senere igen ved Jannik Kjær, hvor han runder målmand, men tættere kommer vi ikke, og vi må indkasserer vores andet nederlag, og endnu engang til Blåbjerg.
Indstillingen var ikke til stede i dag, 2. halvleg kunne vi ikke skifte ud, da den ene spiller efter den anden ville udskiftes med ”småskader”. Jeg forventer en helt anden indstilling, og hvis spillet ikke vil, så i det mindste en fight for at få det til at virke.  I dag kunne drengene ikke tåle modstanden, og dårlige undskyldninger som skader og det er varmt kan vi ikke bruge til noget.
Næste kamp er d. 11-06-2011 på Ansager stadion kl. 13:00. Det er samtidig vores sidste kamp, og her forventer jeg alle mand er klar, så vi kan få en ordentlig afslutning efterfølgende, og kan gå til JM med en smule oprejsning.
Kamp referat U17 d. 29-05-2011
Tarm IF – Alslev B                                                    Resultat            5 – 0                    Halvleg              3 – 0
Kampen i tal.
8. min.               1 – 0                    Ibrahim Alodigaadir på oplæg fra Jannik Kjær
28. min.             2 – 0                    Jannik Kjær på ripost fra frispark af Kenneth Kjær
31. min.             3 - 0                     Taulant Grezda efter oplæg fra Jannik Kjær
65. min.             4 - 0                     Simon Andersen
69. min.             5 – 0                    Ibrahim Ilodigaadir efter oplæg fra Simon Andersen           
 
Tillykke med puljesejren, drenge. Som ventet kunne Blåbjerg ikke tage point fra Jerne, Jerne vandt lørdag 3 – 0 over Blåbjerg, og med en sejr til os i dag, ville det betyde at puljesejren var en realitet med 2 spillerunder tilbage. Drengene var favoritter til dagens opgør og levede til fulde op til det. Vi startede med rygvind og dominerede 1 halvleg totalt. Alslev var meget sjældne gæster på vores banehalvdel. Vores bagerste mand Anders Rahbek ønskede omrokeringer i pausen, da han frøs, hvilket vidner om meget egensidig spil.
Efter 8 minutter modtager Jannik Kjær bolden fra højre kant, og med kig væk finten sender han Ibrahim Ilodigaadir af sted med et lille vip med højrefoden. Ibbo svigter ikke, og vi er kommet godt i gang 1 – 0. Blot 2 minutter senere opfanger Jannik Kjær bolden i venstre side, og med følt bold udplacerer han målmanden, men desværre – stolpe ud. I det 12. minut sender splitter Anders Rahbek Alslev forsvar med en dyb diagonal, og Ibrahim Alodigaadir har frit løb mod målet, men denne gang formår Ibbo ikke at lave mål. Lidt senere opstår endnu en mulighed for Ibbo, men igen sparkes over mål. Efter 14 minutter var der helt Barcelona over midtbanespillet mellem Jannik Kjær og Jakob Poulsen, desværre leverer Kenneth Kjær ikke varen i helt fri position foran målet. Efter 28 minutter får vi frispark 5 meter uden for målfeltet. Oplagt position for Kenneth Kjær. Målmanden er på plads, men Jannik Kjær er over riposten, og scorrer sikkert til 2 – 0. 3 minutter senere kommer det trejde mål. Jannik Kjær dribler nede ved baglinien, og med en aflevering skrå bagud, kan Taulant Grezda nemt og sikkert sparke bolden i mål til 3 – 0, og en sikker halvlegs føring.
I anden halvleg skulle vi have spillet bredt mere ud, og det var vigtigt ikke at lukke Alslev ind i kampen. De første 10 minutter skulle vi sørge for at holde dem væk fra vores mål, da der ikke var nogen grund til at give dem troen på at de kunne nå noget. At vinden har stor betydning for spillet, kunne vores forsvar mærke i anden halvleg. Der var dog ingen store vanskeligheder, da det var lange bolde, som vores forsvarsspillere vandt hovedparten af. Efter 61 minutter er Alslev dog tæt på en reducering. Et langskud rammer overkanten af overliggeren. I det 65. minut sprinter Simon Andersen fra Alslevs forsvar og scorrer til 4 – 0. Efter endnu 4 minutter gentager Simon Andersen sprint, da han opsnapper en tilsyneladende ufarlig bold fra en Alslev back, og spiller bolden skrå tilbage til Ibrahim Ilodigaadir, som scorrer til kampens sidste mål til 5 – 0.
I anden halvleg viste drengene flot spil, og med mange overlap på kanterne, det lover godt. En sikker og solid sejr, som hele holdet var med til. Samtlige spillere kender deres pladser efterhånden og udviser stor autoritet. Midtbanen kom stærk med i denne kamp, og der blev forsøgt med langskud, noget vi ikke har været præget ret meget af. Speciel Benjamin Christensen og Jakob Poulsen havde nogle nærgående skud fra distancen. Med sejren er vi klar til kampen om JM selvom der mangler 2 runder. Godt gået!


Kamp referat U17 d. 22-05-2011
Jerne/IF 92 - Tarm IF                                              Resultat            1 – 2                    Halvleg              1 – 0
Kampen i tal.
9. min.               1 – 0                    Skud uden for feltet sniger sig ind ved højre målstolpe
42. min.             1 – 1                    Mathias Bøttern efter oplæg fra Jannik Kjær
45. min.                                          Rødt kort til Jerne spiller for at slå ud efter Mathias Bøttern
55. min.             1 - 2                     Jannik Kjær efter solo fra midten
 
Kampen mod Jerne var den kamp jeg frygtede mest. Jerne har fundet nye spillere siden vi mødte dem første gang, og havde heller ikke tabt siden vores sidste møde. Det var derfor meget vigtigt at vi ikke mistede modet, hvis vi løb ind uvejr. Første syn på banen var ikke prangende. En meget lille og ujævn bane, med store pletter uden græs i målfeltet. Vi stillede op med en skadet målmand, men da det ikke var lykkedes at finde en substitut, forsøgte vi med Martin Wiuff i målet, og det gik heldigvis godt. Jerne spillede meget på fysikken i første opgør, og det var ikke mindre i denne match. Første halvleg var ikke noget at prale af. Ingen af holdene spillede fodbold, men det ligner mere en slåskamp. Jerne vandt klart første halvleg, da de var både større og hurtigere end os. Målet efter 9 minutter er dog lidt heldig, da den får et lille opspring på gennem feltet, og dermed snyder Martin Wiuff i målet. Midt i halvlegen er vi nødt til at skifte en skadet Benjamin Christensen ud. Vi laver en reorganisering, og Kenneth Kjær får den vigtige plads i midterforsvaret, og løser det til ug.
I halvlegen bliver vi enige om at spille hinanden noget mere i fødderne, og hvis ikke vi kan få spillet til at fungerer på den lille bane, så må vi slås for det. Vi får en rigtig god start på anden halvleg. Der er blot spillet 2 minutter inden Jannik Kjær på en lille stikning slider sig igennem på venstre kanten, og fra baglinien spiller han bolden på tværs til Simon Andersen forpasser chancen, men bolden fortsætter til Mathias Bøttern, som sender den ind bag Jernes målmand. Nu er vi med igen. Kun tre minutter senere får Jerne en spiller vist. Spilleren kan nu se frem til flere dages karantæne, for både at have forsøgt at slå Mathias Bøttern, men også for at sige FUCK DIG til dommeren, da han blev kaldt. Det lykkedes ikke dommeren at komme i kontakt med spilleren…..
Efter 15 minutters spil i anden halvleg tog Jannik Kjær sagen i egen hånd, da han fra midt gik solo mellem to spillere og direkte mod mål, og han svigtede ikke 1 – 2. I det 65. minut er Jerne tæt på en udligning. En af deres spillere har driblet sig igennem, men ud af ingenting dukker Henrik Aaseby op, og med en glidende tackling får han afværget. Minuttet efter kunne Jannik Kjær har lukket kampen, men på en friløber fra Mathias Bøttern skyder Jannik lige forbi. Resten af kampen lægger Jerne et højt pres på os. Alle dødbolde blev sparket med høje bolde mod bagerste stolpe. Det høje pres gav flere løse chancer i den anden ende, men ind ville bolden ikke, heldigvis viste vores forsvar endnu engang deres stabilitet. Trods flere knubs og overfor fysiske stærkere spillere viste Anders Rahbek, Henrik Aaseby og Søren Moskjer deres vilje og fighteregenskaber, mes Kenneth Kjær med god overblik læste deres næste træk. 5 minutter før tid gik Jakob Poulsen i stykker med lysken igen, men på dette tidspunkt turde vi ikke lave udskiftninger, så han fightede flot videre.
En ikke særlig velspillet kamp, en noget tam første halvleg, men absolut godkendt anden halvleg betyder nu vi ligger lunt på førstepladsen, og hvis alt flasker sig kan vi måske allerede i næste weekend være vinder af turneringen uanset udfaldet af de sidste to kampe.
7 kampe - 6 vundne - 1 tabt - 18 point – målscore 23-5, og 4 point ned til Blåbjerg, der skal til Jerne næste weekend. Jeg tror ikke der er andre hold, der får point i Jerne, så med sejr på søndag kl. 16:00 hjemme mod Alslev tror jeg vi er vinder af turneringen. Pøj-pøj drenge J
Kamp referat U17 d. 07-05-2011
Tarm IF – Skovlund/Ansager                              Resultat            8 – 1                    Halvleg              5 – 1
Kampen i tal.
4. min.               1 – 0                    Jannik Kjær på oplæg af Simon Andersen
12. min.             2 – 0                    Simon Andersen efter frispilning fra Kenneth Kjær
18. min.             3 – 0                    Simon Andersen sprinter fra forsvaret
21. min.             3 - 1                     Reducering, taber bolden på midten
28. min.             4 – 1                    Jannik Kjær efter flot opspil i højre side
38. min.             5 – 1                    Simon Andersen efter flot forarbejde fra baglinien af Jannik Kjær
Vaskeægte hattrick (3 mål i en halvleg)
56. min.             6 – 1                    Jannik Kjær runder målmand på stikning fra Mathias Bøttern
60. min.             7 – 1                    Simon Andersen på stikning fra Jakob Poulsen
69. min.             8 – 1                    Jannik Kjær på stikning fra Jakob Poulsen
 
Sidste runde i U17 var et sandt topbrag mellem rækkens nr. 1 og nr. 2. Den vigtige topkamp mod Skovlund/Ansager nåede dog ikke at blive spændende inden den var afgjort. Dertil var Tarm´s drenge for overlegen. Alle spillere var i hopla, vi havde fundet det rigtige spillehumør frem i dag på en dejlig solskins lørdag. Med vinden lidt i ryggen kom vi rigtig godt fra start. Vi havde aftalt at presse spillet helt frem de første 10 min., og se hvad det ville medføre. Det var det helt rigtige at gøre i dag, for når drengene er i sådan et spillehumør, og dejlige skarpe i angrebet, så tror jeg ikke der er nogen af rækkens hold, der kan matche dem.
Allerede i det 3. min. endte et gennemspillet angreb ved Simon Andersen, der tæt under mål formåede at skyde op på overliggeren. Minuttet efter kom første mål, sat sikkert ind af Jannik Kjær efter oplæg fra Simon Andersen. De første 20 minutter styrede vi kampen. Vi havde vinden lidt i ryggen, og Skovlund /Ansager havde mere end svært med at få deres spil til at fungerer. Drengene var over dem på hele bane banen, og dominerede i alle facetter. I den periode scorede Simon Andersen 2 gange, ved ganske enkelt at oversprinte deres forsvar. Efter 21 minutter kommer Skovlund/Ansager eneste mål. Det er til gengæld en foræring af vores midterforsvar, der dribler rundt med bolden på bolden, og mister den. Det giver direkte løb mod mål, og reducering til 3 – 1. Vi svarer dog hurtig igen, først er Kristoffer Nielsen alene igennem, men i stedet for at sparke bolden ind med den gode inderside, forsøges et lille vip, og bolden går ved siden af målet. Efter 28 minutter er Jannik igen på pletten, efter flot forarbejde af Johan på højre siden, indlægget flugter Mathias Bøttern contra i feltet til hovedet på Jannik Kjær. I det 34. min rammer vi for anden gang i kampen overligger. På et hjørnespark, når Benjamin først på bolden, og hovedstødet sendes på overliggeren. 2 min. før slutfløjten lyder for 1. halvleg laver Simon Andersen sit 3. mål – et vaskeægte hattrick. Igen bliver udeholdet total udspillet, og Jannik Kjær glider nemt igennem deres venstre forsvar, og sender bolden skråt bagud til en helt fri Simon Andersen.
I pausen snakker vi om betydningen med vinden imod os. Vi skal have bolden ned på jorden, og spille den rundt, holde lidt igen med de lange bolde, og vigtigst af alt, må vi ikke lukke Skovlund/Ansager ind i kampen igen. De første 10 minutter skal de holdes væk. Kampen er for længst vundet, men sørg nu for at holde dem fra fadet. Det lykkedes til fulde. 2. halvleg var kun 5 minutter gammel, da alle havde armene oppe igen. Jannik Kjær er igen hurtigst og afdribler målmand, men på forunderligvis skyder han bolden FORBI mål. 11 minutter senere lykkes det så for Jannik Kjær, efter en god stikning fra Mathias Bøttern, runder Jannik målmanden, og denne gang svigter han ikke 6 – 1. Der er spillet nøjagtig 1 time, da Jakob Poulsen sender Simon Andersen af sted 7 – 1. 3 minutter senere har vi igen et meget flot gennemspillet angreb i højresiden. Morten Nielsen indlæg havde fortjent bedre, men endnu engang må Benjamin Christensen se et skud preller af på overliggeren. Efter 69 minutter er Jakob Poulsen igen på spil i højre side, og efter 2 tunneller afleverer han til Jannik Kjær, der score sikkert fladt ved den forreste stolpe.
En rigtig stor kamp af samtlige spillere, der skal have ros for at kunne holde fokus i samtlige 80 minutter. Helt klart vores bedste kamp i år. Bagkæden bestående af Henrik Aaseby, Anders Rahbek, Benjamin Christensen og Søren Moskjer pillede pynten af Skovlund/Ansager, og ud over målet var der ikke en reel chance, og vores målmand Martin Viuff har aldrig haft så lidt at lave. Midtbanen leverede chanceskabende afleveringerne på stribe, og med 2 angribere, der hver laver 4 mål ser det meget lovende ud til næste kampe.
Kampens detalje opstod i det sidste minut. Simon Andersen kommer igennem i venstre side, sparker bolden fladt forbi målmanden. Jannik Kjær spadserer pænt ved siden af bolden og holder øje med at ingen generer med indgreb. Bolden rammer højre stolpe (4. gang i dag), og springer tilbage forbi Jannik, der forsætter om bag målet mens han undrende kan se bolden gå i spil igen.
Tak for kampen drenge
 
Kamp referat U17 d.  25 - 04 - 2011.
Alslev B. – Tarm IF                     Resultat            2 – 0                    Halvleg              2 – 0
Kampen i tal.
3. min.               0 – 1                    Janik Kjær efter oplæg fra Lasse Kristensen
30. min.             0 – 2                    Lasse Kristensen efter flot opspil i højre.
36. min.                                          Gult kort til Kenneth Kjær
73. min.                                          Gult kort til Alslevs målmand (burde have været rødt???)
 
En vigtig sejr til drengene, som var fuldt fortjent. Trods sejren var det en meget uengageret indstilling drengene havde til spillet i dag. Vores forsvar stod alt for langt fra deres markering, og vores småspil kom aldrig til at fungerer optimalt. Vi startede som lyn og torden og allerede efter 3 min. kunne Janik Kjær bringe os foran på glimrende spil over venstre kant. I den næste halve time havde vi utallige chancer for at lukke kampen, men vores spillere var ikke effektive nok. Midtbanespillerne begyndte at hænge, hvilket gav Alslev mere plads til deres contraspil. Vi var konstant bagud, og lavede mange dumme frispark på vores egen midtbane, men rigtig farlig blev det aldrig. Efter ½ time slog vi til med et contra angreb over højre kant, og indlægget fra Johan Petersen omsatte Lasse Kristensen sikkert til 2 – 0. Det gav lidt ro på kampen, men forud for dette mål var vi vidne til et hav af chancer, der endte i ingenting. Lasse Kristensen misbrugte to friløbere, Janik Kjær driblede i rundkreds med deres målmand for at afleverer til en overrumlet Jakob Poulsen, der dog fik afsluttet om end med en forkølet inderside. I det 36. min. får Kenneth Kjær gult kort for endnu et frispark efter skub i ryggen.
2. halvleg var kun 4 min. gammel, da Mathias Bøttern ramte overliggeren efter en fantastisk solo tur af Lasse Kristensen på venstre kant. Herefter var det Tarm, der styrede begivenhederne, der var kommet mere ro på forsvaret, men angrebet var desværre lige så ineffektive som i 1. halvleg, derfor ikke flere mål i denne kamp. Vi ramte stolpen, vi havde flere gode indlæg og hjørne spark, hvor vi lige manglede det sidste. I det 73. min fik Simon Andersen en lang bold i venstre side, og som skudt ud af en kanon sprintede han fra alt og alle, rundede målmanden, som helt bevidst kantede ham, og fratager os et mål. Frisparket var helt klar til rødt kort, men dommeren vurderede ikke Simon kunne have nået bolden, selv om den ikke kunne løbe ud over baglinien.
Vi fik fortjent 3 point i en kamp hvor ingen kunne have indvendt noget hvis vi havde lavet 3 gange så mange mål. Drengene spillede langt under standard, og forstod slet ikke at udnytte bredden i dag. Eneste spiller, der kunne være sin indsats bekendt var Henrik Aaseby, der vanen tro leverede sikre indgreb i højre siden.
 
Kamp referat U17 d. 17-04
- 2011                                                                                                                                                                 
Ref. Bent
 
Tarm IF – Jerne IF/92                              Resultat         6 – 1                                    Halvleg         2 - 0
 
Kampen i tal.
28. min.         1 – 0              Malte Jakobsen med et bragende langskud via stolpen ind.
29. min.         2 – 0              Simon Lauridsen tæt under mål efter hjørnespark.
45. min.         3 – 0              Simon Lauridsen spurter fra alt og alle.
49. min.         4 – 0              Janik Kjær på friløber fra venstre kant.
57. min.         5 – 0              Janik Kjær efter flot diagonalfrispilning fra Malte.
61. min.         6 – 0              Nikolaj Høier efter oplæg fra Janik
69. min.         6 – 1             
 
Endelig kom U17 drenge i gang efter en lang opstart. I første runde vandt drengene uden kamp, da Oksbøl har trukket deres hold. Efter en meget tam og uinspirerende start på kampen, troede alle at drengene efter 24 minutters spil endelig kom på måltavlen. Efter flot gennemspil på højrekanten, endte bolden ved Janik, som blev stoppet uregelmenteret i straffesparksfeltet. Efterfølgende straffespark skyder Benjamin desværre tæt forbi målstolpen. Drengene har klart overtaget spillet, og Jerne var sjældne gæster i TIF´s målfelt. Det var derfor ikke ufortjent, da Malte kanonerede bolden I mål via indesiden af stolpen. Minuttet efter har vi hjørnespark, og tæt under målet dukker Simon L. op, og prikker bolden i mål til halvlegsføring på 2 – 0.
Anden halvleg er blot ½ min. gammel inden Simon L. laver sit andet mål. Vi starter med bolden, og med en hurtig stikning oversprinter Simon L. hele forsvaret, og kampen er lukket. Jerne begyndte nu at gå lidt mere til den, men lige lidt hjalp det, og trods nogle akrobatiske frustrationer midt på banen kunne Janik sener øge til både 4 – 0 og 5 – 0. Midt mellem disse to scoringer fik jerne tilkendt et straffspark begået af Kristoffer, men deres effektivitet fra 11 meter var ikke bedre end vores. Bolden blev hamret 2 meter over målet. Det 6. mål foregår også efter godt opspil på venstrekanten, hvor Janik fra baglinien spiller en bold skråt bagud til Nikolaj. De sidste 20 min. går intensiteten ud af kampen, drengene bliver alt for offensive, og driber alt for meget. Det var der heldigvis plads til i dag, men resultaerede dog i en enklet scoring til gæsterne ca. 10 min. før tid.
En pligtsejr mod formentlig puljens svageste hold, spændende at for prøvet niveauet af i næste kamp ude mod Alslev 2. Påskedag.
 
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Tarm Idrætsforening af 1897, 6880 Tarm Tlf.: 22242098 tarmif@gmail.com CVR nr. 32854141